Povesti la gura sobei

Asociația Urbannect va invitat din nou să aducem împreună în Spațiul Public al Orașului, pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, atmosfera de “Acasă”!
Sufrageria Urbană cu mobilierul ei din paleți, cu o sobă rustică în care a ars un foc de lemne ADEVĂRAT, cu un pahar de ceai fierbinte, ne va ajuta să trăim împreună o seara de poveste.
De data aceasta, i-am invitat pe actorii Florin Suciu Buh și Silviu Ruști de la Magic Puppet să vă întampine în fața sobei cu lemne din această sufragerie ca să vă poarte pe aripile imaginației într-o călătorie în lumea poveștilor.
La debutul serii s-au inițiat diferite jocuri prin care copiii s-au  cunoscut între ei și s-au familiarizat cu povestitorul. Treptat, jocurile au început să aibă o anumita tematică și cu toții au început să plămădească lumea magică a unei povești. Îndrumați de povestitor, copiii au intrat in aceasta lume și au participat interactiv, fiind la rândul lor actori în desfășurarea acțiunii.
Actiunea s-a desfasurat în Târgul de Crăciun din Piața Unirii, în fiecare duminică a lunii decembrie, între orele 18.00 si 19.00.

 

 

 

 

Povesti la gura sobei (saptamana 1)

Povesti la gura sobei (saptamana 2)

Povesti la gura sobei (saptamana 3)

Povesti la gura sobei (saptamana 4)

 

Nebradul Urbannect

 

Brăduțul Urbannect e gata!!!!!! Și e superb!!!!Mulțumim infinit, Bazil de Brazil !!!
Atentie! E alcatuit exclusiv din scanduri RECUPERATE din paleti stricati, iesiti din circuit si destinati focului. E o noua demonstratie de reintroducere a lemnului in circuitul viu.

 

Copii de la Gradinița Dumbrava Minunată au creat minunatele podoabe pe care brăduțul nostru le-a purtat mândru în seara de Crăciun.

 

Click me

 

PARTENERI INSTITUTIONALI

 

 

 

SUSTINEM